SanneMad

SanneMad

Om SanneMad

En blog med tips, ideer og opskrifter til hverdagsmad, festmad og hyggemad.

Læg gerne en kommentar.

God fornøjelse og velbekomme
Hilsen
SanneMad

SanneMad

SanneMad

Fiskesupppe

 en pakke Royal Greenland torsk
En pakke Royal Greenland laks
En pakke Royal Greenland rejer
En porre i tynde skiver
To skiver bacon i små tern
Et lille rødløg i mini tern
Et lille nip tørrede chiliflager
Muskatnød eftersmag
1/2 l fløde.   Procent efter samvittighed😉
Ca 1/2 l vand tilsat smag efter behag. Fisk eller kylling
En pakke babyspinat
To revne gulerødder
Salt og peber


Svits løg og bacon i becel et minuts tid, tilsæt hvidløg og gulerødder, derefter porrer, når det er faldet lidt sammen, kommes chiliflager og muskat samt fløde ved. Lad det lige simre sammen to min, og tilsæt så,vand med smag. Når det koger, kommes spinat ved, lad det simre 5 min, så tilsættes torsk og laks i små tern. Lad det simre ved laveste varme i 5 min. Smag til med salt og peber og evt muskat. Lige inden servering tilsættes rejer.
Server med hvidløgssnegle og alle er glade😊👍

Pølsehorn med Castello

En pakke butterdej
8 pølser af god kvalitet
En pakke blå Castello
Ca en spsk nigellafrø
Et æg


Skær butterdej ud i 16 stykker
Læg en Skive blå Castello på hvert stykke 
Læg en halv pølse på
Luk sammen
Pensl med æg og drys med nigellafrø frø
Bag ca 20 min ved 200 g varmluft


God fornøjelse 😊👍



Kødboller i tomatsovs

500 g svinekød
2 spsk mel
1 æg
1 lille rødløg
Ca 1" dl fløde
Salt og peber


Sovs
Et lille rødløg
Et fed hvidløg
En spsk hakket rosmarin
4 spsk tomatpure
3 dl madlavningsfløde
Salt og peber



Rør kød med æg, mel samt salt og peber. Tilsæt fløde og sidst løg. Steg små kødboller på en pande med rigelig becel. Kom rødløg og hvidløg samt finthakket rosmarin ned ved, derefter tomatpure, lad det brænde lidt af, kom derefter fløde ved og lad det simre ca 5 min. Smag til med salt og peber.
Server med pasta.